new-office-carrier-slide-web-page-161021

Kjellgren Kaminsky startades 2007 efter att Joakim Kaminsky och Fredrik Kjellgren vann den öppna arkitekttävlingen för Strandbaden dansrestaurang. Vi vill skapa inspirerande och modig arkitektur med fokus på hållbarhet. Vi vill vara drivande i arkitektursverige både i form av debatt och projekt.
Vi vill även leva som vi lär. Därför BREEAM certifierar vi vårt kontor och därför startade vi KAN initiativet. Kjellgren Kaminsky präglas av god stämning och framåtanda. Vi har en aktiv dialog med våra medarbetare för att ständigt utveckla våra arbetsplatser och arbetssätt samt ett engagerande program för kompetensutveckling.

 • Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det är tillsammans som vi skapar arkitektur som är modig, hållbar och inspirerande. Därför söker vi nu en HR-chef till vårt kontor i Göteborg.
  För att trivas i rollen som HR-chef på Kjellgren Kaminsky är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du ser dig själv som viktig för byråns affärsmässiga utveckling och är ett stöd till de chefer som finns i organisationen.
  I tjänsten ingår bland annat förändringsledning, lönesättning, kompetensplanering, karriärfrågor, rekrytering, personalutveckling, omvärldsanalys, förhandling och administration.

  DIN PROFIL
  Vi tror att ditt arbetssätt är inkluderande, strukturerat och tydligt kommunicerat (både på svenska och engelska), där du sätter stort värde i att vara en av byråns kulturbärare. Du har några års erfarenhet och har någon form av personalutbildning eller annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet från företag inom teknikkonsultbranschen är önskvärt.
  Som HR-chef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till VD/delägare.

  Placering är i Göteborg, men du kommer även stötta våra kollegor i Stockholm vilket medför regelbundna resor till vårt kontor där.
  Tillträde enligt överenskommelse, dock senast den 1 maj 2017.

  KONTAKT
  För frågor angående tjänsten kontakta Joakim eller Jenny.
  Ansökan, tillsammans med CV och personligt brev på svenska, skickas till work@kjellgrenkaminsky.se. Märk din ansökan med ”KKA HR-chef”.

  Joakim Kaminsky, delägare
  0730-533 233
  Jenny Nyström, fackklubbsordförande
  0763-15 94 28

  Kjellgren Kaminsky är en prisbelönt arkitektbyrå med 30 anställda i Göteborg och Stockholm. Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter. Mer information finns på www.kjellgrenkaminsky.se

 • DIN PROFIL
  Vi söker medarbetare med en variation av erfarenhet, från nyligen examinerade till dem som varit i yrket en längre tid. Gemensamt är att vi söker dig med utmärkt gestaltningsförmåga och som brinner för hållbar arkitektur. Projekteringsvana i BIM Revit är meriterande.

  Byggnadsingenjör
  2016-10-20
  Vi söker både dig som är nyutexaminerad eller med några års erfarenhet samt dig som varit en längre i tid yrket. Som byggnadsingenjör är du en del av vårt team för projekt av olika typer framförallt i projekteringsskedet. Vi ser att du successivt växer in i en roll med kontakt till våra kunder och övriga konsulter. Som person har du en god social förmåga, är problemlösare, noggrann och strukturerad.

  Medverkande Arkitekt
  2016-10-20
  Vi söker dig som är nyutexaminerad eller med några års erfarenhet. Som medverkande arkitekt är du en del av vårt team för projekt av olika typer och i olika skeden, från tävling till projektering. Vi ser att du successivt växer in i en roll med kontakt till våra kunder och övriga konsulter. Som person har du en god social förmåga är formstark, tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan arbeta självständigt.

  Handläggande Arkitekt
  2016-10-20
  Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av projektering i alla skeden från skiss till bygghandlingar. Som handläggande arkitekt håller du i projekt, delegerar till medarbetare och har kontakt med våra kunder och övriga konsulter. Som person är du utåtriktad med god social förmåga. Du är noggrann, strukturerad, tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan arbeta självständigt.

  KONTAKT
  För frågor angående tjänsterna kontakta Sofia Wendel.
  Ansökan med CV och portfolio skickas till Sofia Wendel

  Sofia Wendel
  0763 16 32 77
  sofia@kjellgrenkaminsky.se

  Kjellgren Kaminsky är en prisbelönt arkitektbyrå med 30 anställda i Göteborg och Stockholm. Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter. Mer information finns på www.kjellgrenkaminsky.se

 • VILL DU VARA EN DEL AV KKA I STOCKHOLM?
  Efter ett flertal tävlingsvinster och med många spännande projekt i regionen öppnar vi nu kontor i Stockholm. Hit söker vi engagerade arkitekter och byggnadsingenjörer som vill utvecklas med oss. Vi vill att vårt Stockholmskontor ska växa i lagom takt med fokus på intressanta uppdrag. Sofia Wendel, arkitekt SAR, som arbetat länge för Kjellgren Kaminsky kommer att vara kontorschef.

  VI ERBJUDER DIG
  Vi ser en mycket stor potential för Kjellgren Kaminsky i regionen där vi redan i dagsläget har en stark närvaro med goda kundrelationer som nu kan utvecklas ytterligare. Du blir en del av vårt team i Stockholm som kommer att arbeta med en mängd spännande projekt som spänner över många olika byggnadstyper och program; skolor, kontor, bostäder och stadsplaner. Vi har i regionen vunnit ett antal prestigefulla tävlingar som exempelvis Södra Värtan i Stockholm, Rosendal i Uppsala och Södra Ladugårdsängen i Örebro.

  KREATIVT KONTOR I HJÄRTAT AV STAN
  Vårt kontor kommer att ligga på Nybrogatan 8, nära Nybroplan. Här kommer vi vara en del av den nyöppnade kreativa medlemsklubben Alma. Alma mater är en latinsk fras för universitet. Alma består av medlemmar som arbetar med design, arkitektur, teknik, film, mode, reklam, branding, musik, konst och media.