new-office-carrier-slide-web-page-161021

 

 • HANDLÄGGANDE ARKITEKT
  2017-december – LÖPANDE

  Om tjänsten

  I rollen som handläggande arkitekt hos Kjellgren Kaminsky kommer du att leda utvecklande och utmanande uppdrag av olika slag och i varierande faser alltid med fokus på hållbarhet och inspirerande arkitektur. Idag har vi bred projektportfölj och arbetar med samhällsfastigheter, kyrkor, kontor, stadsutveckling, bostäder och inredning. Genom din strategiska expertis och rådgivande roll kommer du vara med och förverkliga vår vision att bygga byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck. Som ledare har du en central roll när du håller i projekt och delegerar till medarbetare, men också i kontakten med våra kunder och övriga konsulter. Att aktivt följa upp och bibehålla kunder med bra värderingar är en viktig del i arbetet.

  Om Dig

  Vi söker dig med utmärkt gestaltningsförmåga och som brinner för hållbar arkitektur. Projekteringsvana i BIM Revit är meriterande. För att trivas i rollen tror vi att du behöver ha minst fem års erfarenhet ifrån arbete som Arkitekt i olika skeden.

  KONTAKT
  För frågor angående tjänsterna kontakta Ida Lenngerd på 0735 31 11 17
  Ansökan med CV och portfolio pdf <10Mb skickas till work@kjellgrenkaminsky.se
  Märk din ansökan med: Handläggande Arkitekt Göteborg

  MEDVERKANDE ARKITEKT
  2017-december – LÖPANDE

  Om tjänsten

  I rollen som medverkande arkitekt hos Kjellgren Kaminsky Architecure AB kommer du att vara delaktig i utvecklande och utmanande uppdrag av olika slag och i varierande faser. Idag har vi bred projektportfölj och arbetar med samhällsfastigheter, kyrkor, kontor, stadsutveckling, bostäder och inredning. Vi ser att du successivt växer in i en roll med kundrelationer och kontakt med övriga konsulter. Som anställd kommer du vara med och förverkliga vår vision om att skapa byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck.

  Om Dig

  Vi söker medverkande arkitekter som vill utvecklas med oss. Framförallt söker vi dig med en stark gestaltningsförmåga och ett stort engagemang för inspirerande och hållbar arkitektur. Du är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet. Som person är du noggrann, självständig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är relationsskapande och förstår värdet av tydlig kommunikation. Projekteringsvana i BIM Revit är meriterande.

  KONTAKT
  För frågor angående tjänsterna kontakta Ida Lenngerd på 0735 31 11 17
  Ansökan med CV och portfolio pdf <10Mb skickas till work@kjellgrenkaminsky.se
  Märk din ansökan med: Stockholm alt. Göteborg

  Om oss

  Kjellgren Kaminsky är en prisbelönt arkitektbyrå med 33 anställda i Göteborg och Stockholm. Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter. KKA strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren i branschen och erbjuder flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, samarbete med företagshälsovård, studieresor, inspirationsbidrag, ledarskapsutveckling, frukost och annat som vi tror du kommer att uppskatta som anställd hos oss.

 • DIN PROFIL
  Vi söker medarbetare med en variation av erfarenhet, gemensamt är att vi söker dig med utmärkt gestaltningsförmåga och som brinner för hållbar arkitektur. Projekteringsvana i BIM Revit är meriterande.

  KONTAKT
  För frågor angående tjänsterna kontakta Sofia Wendel på 0763 16 32 77
  Ansökan med CV och portfolio pdf <10Mb skickas till work@kjellgrenkaminsky.se
  Märk din ansökan med: Stockholm

  Kjellgren Kaminsky är en prisbelönt arkitektbyrå med 30 anställda i Göteborg och Stockholm. Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter. KKA strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren i branschen och erbjuder flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, samarbete med företagshälso-vård, studieresor, inspirationsbidrag, ledarskapsutveckling, frukost och annat som vi tror du kommer att uppskatta som anställd hos oss.

 • KAN-KONTAKTYA ARBETSSÖKANDE NYA SVENSKAR


  KAN – I SAMARBETE MED KROOK & TJÄDER OCH SVERIGES ARKITEKTER

  KAN är ett branschnätverk för nya svenska arkitekter, byggnadsingenjörer och arbetsgivare i branschen. En mötesplats där kontakter knyts med sikte på praktikplats eller anställning, ett första steg in på den svenska arbetsmarknaden helt enkelt!

  Tillsammans skapar vi möjligheter för integration och hållbara lösningar för såväl individen, arkitektbranschen som för samhället i stort. KAN Connect innebär även att vår kunskap och erfarenhet i samhällsbyggnad blandas med utländsk erfarenhet vilket i sin tur bidrar till ökad utveckling för byggd miljö och arkitektonisk kvalitet. Som arbetsgivare erhåller du, förutom att du bidrar till internationaliseringen, en kompetent och erfaren ny medarbetare!

  HISTORIK

  Projektet KAN startade år 2015 i Göteborg hos oss där vi ville skapa en mötesplats för nya svenska arkitekter, byggnadsingenjörer och svenska arbetsgivare i kölvattnet av flyktingkrisen. KAN står för Kontaktyta Arbetssökande Nya svenskar.
  I höstas slog vi ihop oss med Krook & Tjäder och projektet är nu branschöverskridande.
  Hösten 2016 anordnade vi en träff i Göteborg 25 arbetssökande och 12 arbetsgivare. Alla träffar har resulterat i anställningar, praktik och en plattform för nätverkande.
  I Göteborg anordnas KAN i sin helhet med workshop arkitekter emellan dag 1, och dag 2 KAN Connect, den arbetsmarknadsträff som även anordnas i Stockholm & Malmö.

  KONTAKT
  För frågor angående KAN Joakim Kaminsky
  Joakim Kaminsky,initiativtagare
  0730-533 233

 • Vi söker alltid nyfikna praktikanter som vill inspirera och inspireras till hållbar och modig arkitektur.

  VILL DU VARA EN DEL AV KKA I STOCKHOLM & GÖTEBORG?
  Efter ett flertal tävlingsvinster och med många spännande projekt i regionen öppnar vi nu kontor i Stockholm. Vi söker alltid engagerade praktikanter som vill utvecklas med oss, både i Stockholm och Göteborg. Vi vill att vårt Stockholmskontor ska växa i lagom takt med fokus på intressanta uppdrag. Sofia Wendel, Arkitekt SAR, som arbetat länge för Kjellgren Kaminsky kommer att vara kontorschef.

  KREATIVT KONTOR I HJÄRTAT AV STAN
  Vårt kontor i Stockholm ligger på Nybrogatan 8, nära Nybroplan. Här kommer vi vara en del av den nyöppnade kreativa medlemsklubben Alma. Alma mater är en latinsk fras för universitet. Alma består av medlemmar som arbetar med design, arkitektur, teknik, film, mode, reklam, branding, musik, konst och media.

  KONTAKT
  Skicka din ansökan med portfolio pdf <10Mb till work@kjellgrenkaminsky.se
  Märk din ansökan med: Praktik